Προσιτή Πολυτέλεια O2Feel

O2Feel_Valdo_N3

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα πόλης της Γαλλικής O2Feel  είναι ο ορισμός του Value for Money.

Είναι ότι καλύτερο μπορεί κανείς να αγοράσει σε αυτή τη κατηγορία τιμής και πραγματικά δεν τους λείπει τίποτα που αξίζει να το πληρώσετε ακριβότερα για ηλεκτρικό πόλης.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα O2feel έχουν επανειλημμένα βραβευθεί στη Γαλλία  ως ¨ηλεκτρικά ποδήλατα της χρονιάς¨ για την ποιότητα κατασκευής και τις καινοτομίες τους.

Είναι εργαλεία αστικής μετακίνησης χωρίς συμβιβασμούς και σκοτούρες.

Έχουν ελαφριά και στιβαρά πλαίσια αλουμινίου και πλήρη ακριβό εξοπλισμό. Είναι σχεδιασμένα για ασφαλή  και άνετη μετακίνηση στους δρόμους της πόλης και σε χωματόδρομους στην εξοχή.

Η γκάμα της O2feel περιλαμβάνει το Valdo με τροχούς 24″ ιδανικό για μικρόσωμους αναβάτες, το Vog με τροχούς 26″ ή 28″ για πιο εύσωμους αναβάτες και τέλος το σπαστό ηλεκτρικό Peps που βολεύει πολλούς στη μεταφορά και αποθήκευση.

Σαν συστήματα ηλεκτροκίνησης χρησιμοποιούν κορυφαία Ιαπωνικά μοτέρ και ηλεκτρονικά. Οι μπαταρίες Λιθίου κατασκευάζονται απο την Samsung ειδικά για ηλεκτρικά ποδήλατα.

Η νέα σειρά των Center Motor (κινητήρας στα πετάλια) με επιλογή συστήματος απο τα Ιαπωνικά Shimano Steps ή του OES, με αισθητήρα ροπής, 4 – 6 κλίμακες βοήθειας, κουμπί boost άμεσης εκκίνησης χωρίς πετάλι και με αφθονία ροπής 50 Νm θα σας πάει άνετα και γρήγορα παντού χωρίς ιδρώτα και έξοδα αντικαθιστώντας πλήρως το αυτοκίνητο σας για όλες τις καθημερινές αστικές μετακινήσεις σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων.

 

 

 

Η O2Feel  δίνει γραπτή εγγύηση 5 χρόνια για το πλαίσιο και 2 χρόνια για όλα τα υπόλοιπα μέρη.

Και φυσικά δεν ξεχνάμε το πιο σημαντικό : η Samsung δίνει 2 χρόνια εγγύηση στις μπαταρίες Λιθίου όλων των O2Feel.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση