Μπαταρίες & ανταλλακτικά για ηλεκτρικά ποδήλατα.

Μπαταρία ηλεκτρικού ποδηλάτου.

Το πιό σημαντικό – ευαίσθητο – ακριβό ανταλλακτικό σε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ή κιτ μετατροπής.

Ανεξάρτητα του κατασκευαστή / «μάρκα» του ηλεκτρικού ποδηλάτου ή του κιτ μετατροπής που έχετε, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από επώνυμες και ποιοτικές ανταλλακτικές μπαταρίες και φορτιστές.

μπαταρία λιθιου 36v silverfish

Προτείνουμε μόνο μπαταρίες Λιθίου, με επιλεγμένα στοιχεία high discharge απο τις εταιρείες Samsung – Panasonic – LG – Sony που πληρούν τις προδιαγραφές ασφάλειας UN 38 και διαθέτουν ασύγκριτη δύναμη – ροπή και μακροζωία σε σχέση με τις φτηνές μπαταρίες άγνωστων κατασκευαστών.

Δεν χρειάζετε να ψάχνετε σε ψιλά γράμματα για να ανακαλύψετε την εγγύηση. Παρέχουμε γραπτή εγγύηση από 12 έως 24 μήνες ανάλογα με το μοντέλο.

 

Η μπαταρία είναι η καρδιά του ηλεκτρικού ποδηλάτου και η ποιότητα της είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για τις επιδόσεις και την αυτονομία που θα έχετε.

Οι φτηνές μπαταρίες χρειάζονται συχνά αντικατάσταση και τελικά αποδεικνύονται πολύ ακριβές ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είναι ασταθείς και επικίνδυνες.

Πέρα απο μπαταρίες, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για την επισκευή ή αναβάθμιση κάθε τύπου ηλεκτρικού ποδηλάτου & κιτ μετατροπής.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση