Επιστροφές προϊόντων

  1. Η περίοδος εντός της οποίας οι καταναλωτές μπορούν να υπαναχωρήσουν από σύμβαση πώλησης είναι 14 ημερολογιακές ημέρες από τη παραλαβή του προϊόντος.
  2. Τα έξοδα επιστροφής και ασφάλισης κατά παντός κινδύνου κατά την επιστροφή του προϊόντος βαρύνουν τον καταναλωτή..
  3. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν σε άριστη κατάσταση και στην αρχική τους συσκευασία όπως ακριβώς ήταν όταν παραλήφθηκαν. Επίσης πρέπει να συνοδεύονται απ’ όλα τα παραστατικά έγγραφα αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο ή τυχόν προωθητικό υλικό του προϊόντος κ.α).
  4. Προσοχή ! Σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε τα εμπορεύματα που παραλάβατε προτού αποφασίσετε να υπαναχωρήσετε από την αγορά. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε ένα προιόν πρίν το αγοράσετε πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και για όσα προιόντα αυτό είναι δυνατό, πρέπει αναγκαστικά να έρθετε για τη δοκιμή στο φυσικό μας κατάστημα.
  5. Εξαιρέσεις : Η περίοδος “χάριτος” των 14 ημερών δεν ισχύει για εμπορεύματα που αγοράζονται κατά παραγγελία ή σαφώς εξατομικευμένα / τροποποιημένα στις απαιτήσεις σας.
  6. Πριν γίνει οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν περάσει 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προιόντος. Πρέπει να επιστρέψετε τα εμπορεύματα μέσα σε 14 ημέρες αφότου μας ενημερώσετε ότι θέλετε να υπαναχωρήσετε.
  7. Επικοινωνήστε μαζί μας πρίν την αγορά σας στο τηλέφωνο (+30) 213 0049039 ή (+30) 211 0153095 ή μέσω mail στο info@green-motors.gr εάν χρειάζεστε περισσότερες διευκρινίσεις.