Τρόποι αποστολής και Κόστος αποστολής προϊόντων :

Στην Αθήνα, τα ηλεκτρικά ποδήλατα παραδίδονται δωρεάν στο σπίτι σας, ενώ τα κιτ μετατροπής παραλαμβάνονται από το κατάστημα μας.

Οι αποστολές ποδηλάτων και κιτ μετατροπής εκτός Αττικής γίνονται με μεταφορική εταιρεία και παραδίδονται στην έδρα της μεταφορικής με την οποία συνεργαζόμαστε.

Για παραγγελία μεγαλύτερη των 500€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν *.

Για παραγγελίες κάτω των 500€ τα μεταφορικά πληρώνονται από τον αγοραστή απευθείας στην μεταφορική εταιρεία.

Οι αποστολές μικροαντικειμένων, γίνονται με ταχυμεταφορική / courier.

Εάν συνεργάζεστε ή προτιμάτε κάποια μεταφορική ή ταχυμεταφορική (courier) εταιρεία, ζητήστε μας έγκαιρα να στείλουμε την παραγγελία σας με αυτήν.

Συνιστούμε να επικοινωνείτε με τις εταιρείες courier για να ξέρετε τις χρεώσεις για την μεταφορά και την υπηρεσία αντικαταβολής.

 (*Μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση ιδιαίτερα μεγάλου όγκου ή βάρους, κατόπιν προσυνεννόησης).

Σε πόσες μέρες θα παραλάβω;

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας στην Αττική ή στην έδρα μεταφορικής εκτός Αττικής, είναι έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής μας.

Οι παραγγελίες παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως για παράδειγμα ειδικής επεξεργασίας, απεργίας, απαγορευτικά πλόων, αργίες κ.τ.λ.

Τρόποι αποστολής και Κόστος αποστολής προϊόντων / Διεθνείς αποστολές 

Αποστολές παραγγελιών πραγματοποιούνται σε όλο τον Κόσμο με  το ακριβές κόστος που θα χρεώσει η TNT Express ή DHL Express.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ αποστέλλονται μπαταρίες Λιθίου στο εξωτερικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η αποστολή παραγγελιών σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ίσως περιλαμβάνει επιπλέον έξοδα για τον παραλήπτη (φόρους, δασμούς κλπ.) σύμφωνα με το φορολογικό καθεστώς της κάθε χώρας. Τα έξοδα αυτά βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον αγοραστή.

Σας συμβουλεύουμε πρίν παραγγείλετε να ενημερωθείτε απο τους αρμόδιους της χώρας παραλαβής.