Ηλεκτρικό scooter Mini. Έξυπνη Μικρομετακίνηση.

Ηλεκτρικό scooter Mini. Έξυπνη καθημερινή μικρο – μετακίνηση.

electric scooter-red

 

 

¨Ενα στιβαρό εργαλείο αστικής μικρομετακίνησης για όσους δεν θέλουν να ξοδεύουν πολύτιμο χρόνο και χρήμα για μικρομετακινήσεις ακτίνας 5 χιλιομέτρων.

Με πανίσχυρο μοτέρ 350W, με ροπή 3.1Nm και ρυθμιζόμενη από App τελική ταχύτητα 25Km/h μετακινείσαι  άνετα χωρίς να κουραστείς ή να ιδρώσεις.

 

wheel

 

 

Μπαταρία Λιθίου Panasonic 36v/6.8 Ah (247Wh) ή 36V/10.2 Ah (367Wh) έχεις αυτονομία μέχρι 25Km ή 35 Km ενώ το regenerative braking system ξαναγεμίζει τη μπαταρία όποτε φρενάρεις. Από App στο κινητό σου βλέπεις το υπόλοιπο της μπαταρίας και το υπόλοιπο της αυτονομίας.

Με στιβαρό πλαίσιο, μπροστινό τροχό με αεροθάλαμο για καλύτερη κατευθυντικότητα, με αμορτισέρ και στους 2 τροχούς για να μην ταλαιπωρείς τη μέση σου, με διπλά φρένα (μηχανικό και ηλεκτρονικό EBS electronic brake system) και ομαλή εκκίνηση του μοτέρ, νιώθεις άνεση και ασφάλεια.

 

dual-susp

 

 

Το ηλεκτρικό scooter ζυγίζει μόλις 9 κιλά για να το παίρνεις εύκολα μαζί σου στο μετρό, το λεωφορείο, το τραίνο, στο πορτ μπαγκάζ, το πλοίο, το σκάφος, το τροχόσπιτο, το γραφείο, το εργοστάσιο, στη μαρίνα καί όπου αλλού σκεφτείς ότι βολεύει.

Πηγαίνεις αυτόνομα σε μια απόσταση 5 χιλιομέτρων σε μόλις 10 λεπτά ή συνδυαστικά με άλλα μέσα μεταφοράς παντού, γρήγορα και με ελάχιστα έξοδα.

 

folded

 

 

Μέγιστο φορτίο 100 Κιλά.

Εγγύηση 12 μήνες (περιλαμβάνει τη μπαταρία)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

error: Το Περιεχόμενο προστατευτείτε από το νόμο Ν. 4481/2017