μπαταρία λιθίου

Μπαταρία για ηλεκτρικά ποδήλατα.

Μπαταρία για ηλεκτρικά ποδήλατα. Το πιό σημαντικό, ευαίσθητο και ακριβό μέρος σε κάθε ηλεκτρικό ποδήλατο ή κιτ μετατροπής.

Ανεξάρτητα του κατασκευαστή / “μάρκα” του ηλεκτρικού ποδηλάτου ή του κιτ μετατροπής που έχετε, όταν θα χρειαστεί να την αλλάξετε, σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επώνυμες και ποιοτικές μπαταρίες Λιθίου.

Μπορείτε να δείτε τους διαθέσιμους τύπους μπαταριών στην κατηγορία Προιόντα / Ανταλλακτκά / Μπαταρίες

μπαταρία λιθιου 36v silverfish Προτείνουμε μπαταρίες με επιλεγμένα στοιχεία Samsung – Panasonic – Sony / προδιαγραφές ασφάλειας UN 38 για ασύγκριτη δύναμη – ροπή και κυρίως μακροζωία σε σχέση με τις φτηνές μπαταρίες άγνωστων κατασκευαστών. Μην ψάχνετε στα ψιλά γράμματα για να ανακαλύψετε την εγγύηση. Για μπαταρίες που τοποθετούνται με τα κιτ Urban 250W  παρέχουμε γραπτή εγγύηση 18 μηνών ενώ για τα κιτ Sport παρέχουμε γραπτή εγγύηση 12 μηνών.   Η μπαταρία είναι η καρδιά του ηλεκτρικού ποδηλάτου και η ποιότητα της είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για τις επιδόσεις και την αυτονομία που θα έχετε.

Οι φτηνές μπαταρίες χρειάζονται συχνά αντικατάσταση και τελικά αποδεικνύονται πολύ ακριβές ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είναι ασταθείς και επικίνδυνες. Εκτός απο μπαταρία για ηλεκτρικά ποδήλατα, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για την επισκευή ή αναβάθμιση κάθε τύπου ηλεκτρικού ποδηλάτου & κιτ μετατροπής.
error: Το Περιεχόμενο προστατευτείτε από το νόμο Ν. 4481/2017