Οδηγός αγοράς ηλεκτρικού ποδηλάτου & κίτ μετατροπής.

Οδηγός αγοράς ηλεκτρικού ποδηλάτου, κιτ μετατροπής και μπαταριών Λιθίου.

Έχεις καταλάβει ότι χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, κάνεις τις καθημερινές μετακινήσεις γρήγορα και οικονομικά, χωρίς έξοδα – ιδρώτα – άγχος για παρκάρισμα, ενώ παράλληλα μπορείς και να γυμνάζεσαι όποτε θελήσεις.

Και τώρα μπαίνεις στη διαδικασία να ερευνήσεις την αγορά και να επιλέξεις το καλύτερο για εσένα.

Θα ακούσεις και θα διαβάσεις πολλά και θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι : ποιός καθορίζει την ισχύ, το μοτέρ ή η μπαταρία ; είναι καλύτερα τα μοτέρ στο τροχό ή στα πετάλια ; ποιά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους ;

Η μπαταρία είναι το πιο σημαντικό, ακριβό και ευαίσθητο μέρος σε κάθε ηλεκτρικό ποδήλατο. Είναι όλες οι μπαταρίες ίδιες ; έχουν όλες ίδια αυτονομία ; έχουν όλες ίδια εγγύηση ; τι εγγύηση έχει η μπαταρία που αγοράζεις ; πόσο κοστίζει η καινούργια μπαταρία ;

Σου φαίνονται όλα σχεδόν ίδια, μήπως να πάρεις το φτηνότερο και να τελειώνεις ή έτσι θα πετάξεις τα λεφτά σου ; ” είναι το καλύτερο ” αλλά γράφει ξεκάθαρα τι εγγύηση έχει ; θα βρίσκεις ανταλλακτικά ; σου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό ; είναι κατάλληλο για εσένα ; το δοκίμασες ; τι πρέπει τελικά να προσέξεις ώστε να κάνεις σωστή επιλογή ηλεκτρικού ποδηλάτου ;

Είναι λογικό να υπάρχουν απορίες, γιατί υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα ηλεκτρικά ποδήλατα και τα κιτ μετατροπής που προσφέρονται στην αγορά.

Από την άλλη, η πληροφορία που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο είναι σκόρπια, αφιλτράριστη και συχνότατα λάθος ή αντικρουόμενη ακόμα και παραπλανητική, οπότε η αλήθεια γίνεται ακόμα πιο δυσδιάκριτη και η επιλογή ακόμη πιο δύσκολη.

Η Green Motors  δεν είναι χθεσινή.

Είμαστε εταιρεία απόλυτα εξειδικευμένη στο ηλεκτρικό ποδήλατο και τα κιτ μετατροπής ποδηλάτων από το 2009, με πολύτιμη εμπειρία απο εκατοντάδες ηλεκτρικά ποδήλατα και κιτ μετατροπής που οι πελάτες μας ( ιδιώτες – οργανισμοί – εταιρείες – ξενοδοχεία –  καταστήματα ενοικίασης ποδηλάτων ) χρησιμοποιούν καθημερινά, εδώ και 9 χρόνια, σε κάθε γωνιά της χώρας.

Με βάση την εμπειρία αυτή, φτιάξαμε ένα σύντομο οδηγό αγοράς, που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι πρέπει να προσέξεις και τελικά να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

Βρές απλουστευμένες απαντήσεις στα θέματα επιλογής ηλεκτρικού ποδηλάτου, διαβάζοντας τις  “Συχνές Ερωτήσεις”.

 

 .

 

error: Το Περιεχόμενο προστατευτείτε από το νόμο Ν. 4481/2017