Οδηγός αγοράς ηλεκτρικού ποδηλάτου

Οδηγός αγοράς ηλεκτρικού ποδηλάτου

Οδηγός αγοράς ηλεκτρικού ποδηλάτου, κιτ μετατροπής και μπαταριών Λιθίου.

Έχεις καταλάβει ότι χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, κάνεις τις καθημερινές μετακινήσεις γρήγορα και οικονομικά, χωρίς έξοδα – ιδρώτα – άγχος για παρκάρισμα

Παράλληλα θα ξανανιώσεις τη χαρά και την ελευθερία του ποδήλατου και βέβαια θα μπορείς και να γυμνάζεσαι όποτε θέλεις.

Και τώρα μπαίνεις στη διαδικασία να ερευνήσεις την αγορά και να επιλέξεις το καλύτερο για εσένα.

Σπαστό ηλεκτρικό ποδήλατο O2Feel Peps.
Σπαστό ηλεκτρικό ποδήλατο O2Feel Peps.

Θα ακούσεις και θα διαβάσεις πολλά και αντί να βρίσκεις απαντήσεις θα έχεις περισσότερες ερωτήσεις.

Καταλαβαίνεις ότι η μπαταρία είναι το πιο ευαίσθητο και ακριβό εξάρτημα σε κάθε ηλεκτρικό ποδήλατο.

Έχουν όλες οι μπαταρίες ίδια χωρητικότητα και αυτονομία ; έχουν όλες ίδια εγγύηση ; τι εγγύηση έχει η μπαταρία που αγοράζεις ; αφού είναι καλή και θα αντέξει για πολλά χρόνια, γιατί έχει μόνον ένα χρόνο εγγύηση και όχι τρία ή τέσσερα ; και όταν χαλάσει μετά την εγγύηση , πόσο κοστίζει η καινούργια μπαταρία ;

Μήπως να πάρεις το φτηνότερο και να τελειώνεις, ή έτσι θα μπλέξεις και θα πετάξεις τα λεφτά σου ; το δοκίμασες στο δρόμο ; είναι παράνομο το χειρόγκαζο ; τελικά τι πρέπει να προσέξεις ώστε να κάνεις μια σωστή επιλογή ;

Είναι λογικό να υπάρχουν απορίες, γιατί υπάρχουν πραγματικά μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα ηλεκτρικά ποδήλατα και τα κιτ μετατροπής που προσφέρονται στην αγορά.

Από την άλλη, η πληροφορία που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο είναι σκόρπια, αφιλτράριστη και πολύ συχνά λάθος ή αντικρουόμενη ακόμα και παραπλανητική, οπότε η αλήθεια γίνεται ακόμα πιο δυσδιάκριτη και η επιλογή ακόμη πιο δύσκολη.

Η Green Motors δεν είναι χθεσινή.

Δουλεύουμε μόνο με ηλεκτρικά ποδήλατα και κιτ μετατροπής ποδηλάτων από το 2009.

Έχουμε 10 χρόνια εμπειρίας με εκατοντάδες ηλεκτρικά ποδήλατα που οι πελάτες μας ( ιδιώτες – εταιρείες – ξενοδοχεία –  καταστήματα ενοικίασης ποδηλάτων ) χρησιμοποιούν καθημερινά σε κάθε γωνιά της χώρας.

Με βάση την εμπειρία αυτή, φτιάξαμε ένα σύντομο Οδηγός αγοράς ηλεκτρικού ποδηλάτου, που θα βοηθήσει στην επιλογή σου. Βρές τις πληροφορίες αυτές πατώντας το σύνδεσμο  “Συχνές Ερωτήσεις”.

Για ειδικότερες πληροφορίες και για την εμπειρία ενός test ride, ελάτε να συζητήσουμε απο κοντά στην έκθεσή μας, Γράμμου 101 στο Μοσχάτο.

 .

 

error: Το Περιεχόμενο προστατευτείτε από το νόμο Ν. 4481/2017