Μπαταρία για ηλεκτρικά ποδήλατα.

Μπαταρία για ηλεκτρικά ποδήλατα.

Το πιό σημαντικό – ευαίσθητο και ακριβό ανταλλακτικό σε κάθε ηλεκτρικό ποδήλατο ή κιτ μετατροπής.

Ανεξάρτητα του κατασκευαστή / “μάρκα” του ηλεκτρικού ποδηλάτου ή του κιτ μετατροπής που έχετε, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από επώνυμες και ποιοτικές μπαταρίες που μπορείτε να δείτε στην κατηγορία Προιόντα / Ανταλλακτκά / Μπαταρίες

μπαταρία λιθιου 36v silverfish

Προτείνουμε μόνο μπαταρίες Λιθίου, με επιλεγμένα στοιχεία high discharge απο τις εταιρείες Samsung – Panasonic – Sony με προδιαγραφές ασφάλειας UN 38 και ασύγκριτη δύναμη – ροπή και κυρίως μακροζωία σε σχέση με τις φτηνές μπαταρίες άγνωστων κατασκευαστών.

Μην ψάχνετε στα ψιλά γράμματα για να ανακαλύψετε την εγγύηση. Για μπαταρίες που τοποθετούνται με κιτ Urban 250W  παρέχουμε γραπτή εγγύηση 18 μηνών ενώ για τα κιτ Sport >500W παρέχουμε γραπτή εγγύηση 12 μηνών.

 

Η μπαταρία είναι η καρδιά του ηλεκτρικού ποδηλάτου και η ποιότητα της είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για τις επιδόσεις και την αυτονομία που θα έχετε.

Οι φτηνές μπαταρίες χρειάζονται συχνά αντικατάσταση και τελικά αποδεικνύονται πολύ ακριβές ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είναι ασταθείς και επικίνδυνες.

Εκτός απο μπαταρία για ηλεκτρικά ποδήλατα, διαθέτουμε πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για την επισκευή ή αναβάθμιση κάθε τύπου ηλεκτρικού ποδηλάτου & κιτ μετατροπής.