Ηλεκτρικά ποδήλατα στο κρύο

Ηλεκτρικά ποδήλατα στο κρύο

Ηλεκτρικά ποδήλατα στο κρύο

Ο χειμώνας και το κρύο έφτασαν.

Τους επόμενους τρείς – τέσσερεις μήνες πρέπει να προσαρμόσουμε την ποδηλατική μας ζωή στις χαμηλές θερμοκρασίες και τους βρεγμένους δρόμους.

Κάποιοι τον χειμώνα βάζουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα στην αποθήκη μέχρι την επόμενη άνοιξη ενώ άλλοι  συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν καθημερινά.

Βέβαια, με το ηλεκτρικό ποδήλατο δεν ιδρώνουμε και φτάνουμε γρήγορα άρα ο χρόνος που μένουμε εκτεθειμένοι στο κρύο είναι λίγος.

Υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο Δίκτυο για τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις τεχνικές οδήγησης στους βρεγμένους δρόμους και στο κρύο.

Οι πληροφορίες όμως για τα ηλεκτρικά ποδήλατα στο κρύο είναι ελάχιστες.

Στην Green Motors ασχολούμαστε μόνο με τα ηλεκτρικά ποδήλατα απο το 2009 και στα χρόνια αυτά έχουμε δεί τις σημαντικές επιπτώσεις των χαμηλών θερμοκρασιών στις επιδόσεις τους.

Η παρατεταμένη αχρησία για όσους αποθηκεύουν το ποδήλατο με μπαταρία αφόρτιστη ή ελάχιστα φορτισμένη είναι καταστροφική.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες για όσους συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν, επηρεάζουν τις επιδόσεις των μπαταριών Λιθίου.

Υπάρχουν τρόποι για να αντέξει η ακριβή σας μπαταρία πολλά χρόνια και να έχετε καλύτερη αυτονομία στις χαμηλές θερμοκρασίες.

Η κυριότερη συμβουλή είναι οι μπαταρίες να αποθηκεύονται και να φορτίζονται μέσα στο σπίτι 

Περισσότερες συμβουλές περιλαμβάνονται στους οδηγούς χρήσης των μπαταρίών Λιθίου της Green Motors που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Αφιερώστε 2 λεπτά για να διαβάσετε τις οδηγίες για τη χρήση των μπαταριών, που περιλαμβάνονται στον Οδηγό Χρήσης που συνοδεύει κάθε ποδήλατο της Green Motors και εξασφαλίστε ότι η μπαταρία θα αντέξει για πολλά χρόνια .

Και μην ξεχνάτε ότι πάντα θα υπάρχουν λιακάδες και ευκαιρίες για να χαρείτε τα ηλεκτρικά ποδήλατα τον χειμώνα και να ελέγχετε τις μπαταρίες τους.

error: Το Περιεχόμενο προστατευτείτε από το νόμο Ν. 4481/2017