Ηλεκτρικά ποδήλατα για ενοικίαση

Ηλεκτρικά ποδήλατα για ενοικίαση

Ηλεκτρικά Ποδήλατα για Ενοικίαση

Το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι ο νέος τρόπος οικολογικής μετακίνησης και ήπιας εξάσκησης, μαζικά διαδεδομένος στην Ευρώπη και τις Σκανδιναβικές χώρες.

Οι Ευρωπαίοι τουρίστες διαθέτουν ανεπτυγμένη οικολογική και ποδηλατική κουλτούρα και νιώθουν απόλυτα εξοικειωμένοι και ασφαλείς όταν μετακινούνται με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, γιατί η πλειοψηφία τους το χρησιμοποιεί ήδη στη χώρα τους.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο αναβαθμίζει το περιβάλλον καθώς δεν παράγει καυσαέρια ή θόρυβο, αποσυμφορίζει την κυκλοφορία και λύνει το τεράστιο πρόβλημα στάθμευσης στις επιβαρυμένες κυκλοφοριακά τουριστικές περιοχές.

Τη μετακίνηση με ηλεκτρικό ποδήλατο την προτιμούν ταξιδιώτες που αγαπούν το περιβάλλον, την ήπια εξάσκηση και θέλουν να μετακινηθούν ελεύθερα ώστε να εξερευνήσουν με άνεση τη φύση και τα αξιοθέατα της περιοχής που επισκέπτονται.

Οι κλιματολογικές συνθήκες στην Ελλάδα με ηλιοφάνεια και χαμηλά επίπεδα βροχοπτώσεων όλες τις εποχές του χρόνου, είναι ιδανικές για την χρήση των ποδηλάτων.

Μία νέα ομάδα τουριστών – ταξιδιωτών προστίθεται στην λίστα πελατών των ξενοδοχείων και των καταστημάτων ενοικιάσεως ποδηλάτων.

Οι επαγγελματίες του τουρισμού που ψάχνουν Ηλεκτρικά Ποδήλατα για Ενοικίαση, χρειάζονται έναν έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη που θα τους  βοηθήσει στην επιλογή των κατάλληλων ποδηλάτων, στην οργάνωση και προετοιμασία για τις προκλήσεις της νέας και απαιτητικής αυτής αγοράς.

Η Green Motors είναι εταιρεία εξειδικευμένη στο ηλεκτρικό ποδήλατο από το 2009, με πολύτιμη εμπειρία υποστήριξης στα εκατοντάδες ηλεκτρικά ποδήλατα που οι πελάτες μας χρησιμοποιούν καθημερινά, εδώ και πολλά χρόνια σε κάθε γωνιά της χώρας.

Έχουμε την τεχνογνωσία και εμπειρία από συνεργαζόμενες εταιρείες και ξενοδοχεία που ήδη νοικιάζουν / παρέχουν στους πελάτες τους ηλεκτρικά ποδήλατα που προμηθεύτηκαν απο εμάς, ώστε να σας προτείνουμε τα πιο ανθεκτικά / αξιόπιστα και value for money μοντέλα προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε επιχείρησης.

Έχοντας εμπιστοσύνη στα ποδήλατα που αντιπροσωπεύουμε, παρέχουμε εγγύηση 2 ετών και στην επαγγελματική χρήση.

Στην 24μηνη εγγύηση περιλαμβάνεται και η μπαταρία.

Η Green Motors γνωρίζει και μπορεί να στηρίξει τον σχεδιασμό και λειτουργία της επιχείρησης που θέλει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό εντάσσοντας στις παροχές της ηλεκτρικά ποδήλατα για ενοικίαση.

Ηλεκτρικά ποδήλατα για ενοικίαση Hotel saraya2
Ηλεκτρικά ποδήλατα για ενοικίαση Hotel Saraya Leros
error: Το Περιεχόμενο προστατευτείτε από το νόμο Ν. 4481/2017