Ηλεκτρικά Ποδήλατα Μετατροπή

Ηλεκτρικά Ποδήλατα Μετατροπή ή Έτοιμο?

Ηλεκτρικά Ποδήλατα Μετατροπή ή Έτοιμο?

Αυτό είναι ένα συνηθισμένο δίλημμα για όσους έχουν ήδη ένα απλό ποδήλατο και καταλαβαίνουν ότι στην καθημερινή τους μετακίνηση θα εξυπηρετούσε καλύτερα ένα ηλεκτρικό, άλλοι επειδή δεν θέλουν, άλλοι επειδή δεν μπορούν να κουράζονται στις ανηφόρες και όλοι επειδή θέλουν να φτάνουν γρήγορα και χωρίς ιδρώτα στον προορισμό τους.

Στην Green Motors έχουμε ψάξει την σωστή απόφαση συζητώντας με εκατοντάδες πελάτες όλους τους παράγοντες που διαμορφώνουν την τελική επιλογή.

Προσπαθώντας να απλοποιήσουμε το δίλημμα και να κάνουμε ευκολότερη την επιλογή, πιστεύουμε οτι το βασικό κριτήριο είναι ένα : το ποδήλατο που ήδη έχετε σας βολεύει ? ( μέγεθος – ποιότητα – κατάσταση – αξιοπιστία ).

Εάν η απάντηση είναι ναί, δηλαδή εάν έχετε ένα καλό ποδήλατο για το οποίο κάποτε ξοδέψατε αρκετά χρήματα για να το αγοράσετε, μάλλον πρέπει να επιλέξετε την αγορά ενός κιτ μετατροπής γιατί θα γλυτώσετε αρκετά χρήματα και δεν θα χάσετε τίποτα ιδιαίτερα σε θέματα αξιοπιστίας και επιδόσεων.

Ειδικά για τους βαρείς αναβάτες (>95 κιλά) και δύσκολες εκτός δρόμου ανηφορικές διαδρομές, η επιλογή ενός κιτ μετατροπής με ισχύ πάνω απο τα νόμιμα όρια των 250W – όπως είναι όλα τα έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα – πιστεύουμε οτι είναι η ιδανική επιλογή για επιδόσεις και αντοχή / μακροζωία του συστήματος.

Μετά απο 10 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στα ηλεκτρικά ποδήλατα και τα κιτ, τα επιλεγμένα απο την Green Motors κιτ μετατροπής είναι δοκιμασμένα και αποδεδειγμένα καλύτερα απο τα συστήματα που διαθέτουν πολλά έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα, ιδιαίτερα στη κατηγορία χαμηλού και μεσαίου κόστους.

Για να αποδείξουμε την αξιοπιστία τους, παρέχουμε σε κάθε μετατροπή 2 Χρόνια γραπτή Εγγύηση για όλα τα μέρη των κιτ URBAN και στην Μπαταρία τους.

Ειδικότερες πληροφορίες για σωστή επιλογή των κίτ μετατροπής μπορείτε να διαβάσετε στις ¨Συχνές Ερωτήσεις¨.

Για να δείτε και να επιλέξετε το κατάλληλο για τις ανάγκες σας κιτ μετατροπής πατήστε στους παρακάτω σύνδεσμους

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είτε έτοιμα είτε μετατροπής, είναι ένας θαυμάσιος συνδυασμός χαράς και χρησιμότητας αρκεί να επιλέξετε σωστά και με τη βοήθεια κάποιου ειδικού.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς της Green Motors, πρωτοπόρου εταιρείας στη χώρα μας στα ποιοτικά ηλεκτρικά ποδήλατα και κιτ μετατροπής.

Ηλεκτρικά Ποδήλατα Μετατροπή

error: Το Περιεχόμενο προστατευτείτε από το νόμο Ν. 4481/2017