Ηλεκτρικά Ποδήλατα Μετατροπή ή Έτοιμο?

Ηλεκτρικά Ποδήλατα Μετατροπή

Ηλεκτρικά Ποδήλατα Μετατροπή ή Έτοιμο?

Συνηθισμένο δίλημμα για όσους έχουν ήδη ένα ποδήλατο και καταλαβαίνουν ότι στην καθημερινότητα τους θα εξυπηρετούσε καλύτερα ένα ηλεκτρικό.

Μερικοί δεν θέλουν, μερικοί δεν μπορούν τις ανηφόρες και όλοι θέλουν να φτάνουν γρήγορα και χωρίς ιδρώτα στον προορισμό τους.

Στην Green Motors έχουμε συζητήσει με εκατοντάδες πελάτες όλους τους παράγοντες που διαμορφώνουν την τελική επιλογή.

Προσπαθώντας να απλοποιήσουμε το δίλημμα πιστεύουμε οτι το βασικό κριτήριο είναι ένα : το ποδήλατο που έχετε σας βολεύει ? ( μέγεθος – ποιότητα – κατάσταση – αξιοπιστία ).

Εάν έχετε ένα καλό ποδήλατο για το οποίο κάποτε ξοδέψατε αρκετά χρήματα, ίσως να αξίζει η αγορά ενός κιτ μετατροπής.

Για όσο καιρό ισχύει η επιδότηση αγοράς με 40% στη ΛΤΠΦ στα καινούργια ηλεκτρικά ποδήλατα, η απόφαση θέλει ακόμα περισότερη σκέψη.

Μετά απο 12 χρόνια εμπειρίας τα επιλεγμένα απο την Green Motors κιτ μετατροπής είναι αποδεδειγμένα καλύτερα απο τα συστήματα που διαθέτουν τα χαμηλού και μεσαίου κόστους έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα.

Για να αποδείξουμε την αξιοπιστία των κιτ , παρέχουμε σε κάθε μετατροπή 2 Χρόνια γραπτή Εγγύηση για όλα τα μέρη των κιτ URBAN και στην Μπαταρία τους.

Ειδικότερες πληροφορίες για σωστή επιλογή των κίτ μετατροπής μπορείτε να διαβάσετε στις ¨Συχνές Ερωτήσεις¨.

Για να δείτε και να επιλέξετε το κατάλληλο για τις ανάγκες σας κιτ μετατροπής πατήστε στους παρακάτω σύνδεσμους

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι ένας θαυμάσιος συνδυασμός χαράς και χρησιμότητας αρκεί να επιλέξετε σωστά και με τη βοήθεια κάποιου ειδικού.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς της Green Motors, πρωτοπόρου εταιρείας στη χώρα μας στα ποιοτικά ηλεκτρικά ποδήλατα και κιτ μετατροπής.

Ηλεκτρικά Ποδήλατα Μετατροπή

error: Το Περιεχόμενο προστατευτείτε από το νόμο Ν. 4481/2017