Ηλεκτρικά Ποδήλατα για Ενοικίαση

Ηλεκτρικά ποδήλατα για ενοικίαση

Ηλεκτρικά Ποδήλατα για ενοικίαση

Το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι ο νέος τρόπος οικολογικής μετακίνησης και ήπιας εξάσκησης, μαζικά διαδεδομένος στην Ευρώπη.

Οι Ευρωπαίοι τουρίστες διαθέτουν ανεπτυγμένη οικολογική και ποδηλατική κουλτούρα και νιώθουν απόλυτα εξοικειωμένοι και ασφαλείς όταν μετακινούνται με ηλεκτρικό ποδήλατο.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο αναβαθμίζει το περιβάλλον, δεν παράγει καυσαέρια και θόρυβο, αποσυμφορίζει την κυκλοφορία και λύνει το τεράστιο πρόβλημα στάθμευσης ιδιαίτερα στις επιβαρυμένες κυκλοφοριακά τουριστικές περιοχές.

Τη μετακίνηση με ηλεκτρικό ποδήλατο την προτιμούν ταξιδιώτες που αγαπούν την ήπια εξάσκηση και θέλουν να εξερευνήσουν με άνεση την φύση και τα αξιοθέατα της περιοχής που επισκέπτονται.

Οι κλιματολογικές συνθήκες στην Ελλάδα ευνοούν τη χρήση ποδηλάτων.

Οι επαγγελματίες του τουρισμού που ψάχνουν Ηλεκτρικά Ποδήλατα για Ενοικίαση, χρειάζονται έναν έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη που θα τους  βοηθήσει στην επιλογή των κατάλληλων ποδηλάτων, την οργάνωση και προετοιμασία για τις προκλήσεις της απαιτητικής αυτής αγοράς.

Η Green Motors είναι εταιρεία εξειδικευμένη στο ηλεκτρικό ποδήλατο από το 2009, με πολύτιμη εμπειρία υποστήριξης σε εκατοντάδες ηλεκτρικά ποδήλατα που οι πελάτες μας εδώ και 10 χρόνια χρησιμοποιούν καθημερινά σε κάθε γωνιά της χώρας.

Έχουμε εμπειρία 5 σεζόν με εταιρείες που νοικιάζουν ηλεκτρικά ποδήλατα που προμηθεύτηκαν απο εμάς και προτείνουμε μοντέλα ήδη δοκιμασμένα στη σκληρή χρήση των ενοικιαζόμενων.

Έχοντας εμπιστοσύνη στα ποδήλατα που αντιπροσωπεύουμε, παρέχουμε εγγύηση 2 ετών και στην επαγγελματική χρήση.

Στην 2ετή εγγύηση περιλαμβάνεται και η μπαταρία.

Στις μπαταρίες POWERPACK δίνεται 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ και δυνατότητα επέκτασης 

στα 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ με εφάπαξ κόστος 49€

Η Green Motors γνωρίζει και μπορεί να στηρίξει την επιχείρηση που θέλει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό εντάσσοντας στις παροχές της ηλεκτρικά ποδήλατα για ενοικίαση.

 

Ηλεκτρικά Ποδήλατα για Ενοικίαση
Poseidonion Grand Hotel ΣΠΕΤΣΕΣ Photo by Niko’s Bikes

 

Ηλεκτρικά Ποδήλατα για Ενοικίαση
Ηλεκτρικά Ποδήλατα για Ενοικίαση σε boutique hotel
error: Το Περιεχόμενο προστατευτείτε από το νόμο Ν. 4481/2017