E bikes ενάντια στο COVID

E bikes ενάντια στο COVID

Η πανδημία του Κορονοϊού COVID-19 επιβάλλει πολλές αλλαγές στη καθημερινότητα και τις συνήθειες μας, ανάμεσα στις οποίες και στον τρόπο μετακίνησης με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (MMM).

Για αποφυγή μετάδοσης του ιού απο τις μετακινήσεις με τα ΜΜΜ έχουν επιβληθεί υγειονομικοί κανόνες. Οι βασικότεροι είναι :

  • Προσπαθώ να χρησιμοποιώ όσο γίνεται λιγότερο τα ΜΜΜ.
  • Προσπαθώ να κρατώ τη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση από τους συνεπιβάτες μου (τουλάχιστον 2 μέτρα) και στον χώρο αναμονής και κατά την διάρκεια του ταξιδίου.
  • Φορώ μάσκα και κατά την αναμονή στον επιβατικό σταθμό αλλά και μέσα στο ΜΜΜ.
  • Αναλυτικότερα όλα τα μέτρα / οδηγίες του ΕΟΔΥ στο https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-to-epivatiko/

Για να έχουν αποτέλεσμα τα μέτρα, προϋποθέτουν υπευθυνότητα και τήρηση των κανόνων απο όλους όσους χρησιμοποιούν τον ίδιο χώρο και το ίδιο Μέσο Μαζικής Μεταφοράς.

Ρεαλιστικά, μέχρι να απαλλαγούμε από τον ιό, ο μόνος απόλυτα ελεγχόμενος και ασφαλής τρόπος μετακίνησης είναι η ιδιωτική μετακίνηση.

Με την ιδιωτική μετακίνηση :

  1. ξεκινάμε την διαδρομή ακριβώς έξω απο το σπίτι μας , χωρίς να χρειάζεται να πάμε και να παραμένουμε σε μέρη όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος π.χ σε Στάση λεωφορείου ή στην πλατφόρμα ενός Σταθμού Μετρό
  2. μετακινούμαστε μόνοι μας ή μαζί με ανθρώπους που εμπιστευόμαστε, χωρίς στρίμωγμα και ρίσκο

Μετά το περπάτημα, από όλα τα μέσα ιδιωτικής μετακίνησης, το ποδήλατο είναι αναμφισβήτητα το οικονομικότερο μέσο και στην αγορά και στην χρήση.

Νομοθεσία και ποδήλατο.

 

Συνδυάζει την Χρησιμότητα με την Ευχαρίστηση.

Δεν χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας, βενζίνη και service

Βέβαια, κάποιοι δεν θέλουν και κάποιοι δεν αντέχουν τις καταπονήσεις των ποδηλάτων ειδικά στις ανηφόρες, ή απλά δεν θελουν να φτάνουν ιδρωμένοι στον προορισμό τους.

Και γι’ αυτό αποκλείουν το ποδήλατο τόσο σαν μέσο αστικής μετακίνησης αλλά και σαν τρόπο γυμναστικής.

Αυτές τις δυσκολίες ήρθαν να ξεπεράσουν τα ποιοτικά ηλεκτρικά ποδήλατα της Γαλλικής εταιρείας O2Feel.

Είναι πολυβραβευμένα ποδήλατα με αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής, σε τιμές Value for Money και συνοδεύονται από 2 Χρόνια Ολική Εγγύηση.

Τα O2Feel είναι αξιόπιστα εργαλεία στα οποία μπορείτε να βασιστείτε για την καθημερινή αστική μετακίνηση χωρίς βλάβες και σκοτούρες.

Με δυνατά Ιαπωνικά μοτέρ Dapu ή Shimano και μπαταρίες Λιθίου της Samsung με αυτονομία απο 50 έως 150 χιλιομέτρα, φτάνετε στον προορισμό σας γρήγορα και χωρίς κόπο.

Η O2Feel είναι η μοναδική εταιρεία που χρησιμοποιεί σε ηλεκτρικά ποδήλατα τις μπαταρίες νέας τεχνολογίας ίδιες με την αυτοκινητοβιομηχανία Tesla και παρέχει στις μπαταρίες Powerpack & iPowerpack Εγγύηση 2 + 2 Επέκταση Χρόνια με 109€.

Η Green Motors αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα ηλεκτρικά ποδήλατα της O2feel συνεχώς από το 2009, με εκατοντάδες απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες σε όλη τη χώρα.

Υπάρχουν ηλεκτρικά ποδήλατα για κάθε χρήση και για κάθε τσέπη , απο σπαστά για όσους θέλουν να το αποθηκεύουν μέσα στο σπίτι / γραφείο ή να το χρησιμοποιούν συνδυαστικά με το ΙΧ τους, κλασικά πόλης ακόμη και ποδήλατα off road για όσους θέλουν να πάρουν τα βουνά.

Αποφύγετε τα ΜΜΜ και βρείτε λύση για ασφαλή και οικονομική μετακίνηση με τα ηλεκτρικά ποδήλατα O2feel.

E bikes ενάντια στο COVID

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και επιλέξτε το μοντέλο που σας ταιριάζει στην Κατηγορία Ηλεκτρικά Ποδήλατα

error: Το Περιεχόμενο προστατευτείτε από το νόμο Ν. 4481/2017