ηλεκτρικό ποδήλατο

Ηλεκτρικό ποδήλατο ή απλό ; Έχεις ακόμα δίλλημα ;

Ηλεκτρικό ποδήλατο ή απλό ;

Η απάντηση είναι εύκολη για όσους  είναι πάνω απο τριάντα χρονών !

Ηλεκτρικό ποδήλατο γιατί το χρησιμοποιείς !

Η έντονη καταπόνηση σε καρδιά – γόνατα και ο ιδρώτας, είναι φυσιολογικά και αναμενόμενα όταν με ένα απλό ποδήλατο ανεβαίνουμε ανηφόρες, αλλά και στις επίπεδες διαδρομές, όταν φυσάει αντίθετος άνεμος.

Κάποιοι δεν θέλουν και κάποιοι δεν μπορούν αυτές τις καταπονήσεις και άλλοι απλά δεν θελουν να φτάνουν ιδρωμένοι στον προορισμό τους.

Γιαυτό, αναγκαστικά αποκλείουν το ποδήλατο τόσο σαν τρόπο γυμναστικής αλλά και σαν μέσο αστικής μετακίνησης.

Αυτές τις δυσκολίες ήρθαν να ξεπεράσουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα.

Οι δυνατότητες των ηλεκτρικών ποδηλάτων είναι υπερ-αρκετές για να βοηθούν το μέσο άνθρωπο (85 κιλά) να ανέβει πολύ άνετα μια  ” ζόρικη ” ανηφόρα (έως 15% κλίση) χωρίς τον ιδρώτα, κούραση και απογοήτευση που νιώθει με το απλό ποδήλατο και που τελικά τον ξαναγυρίζει στο κάθισμα του αυτοκινήτου του.

Χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική υποβοήθηση για όσο και όποτε εσείς θέλετε, δεν τα παρατάτε από τραυματισμούς και απογοήτευση όπως συμβαίνει με ένα απλό ποδήλατο και έτσι βελτιώνετε σταδιακά την φυσική σας κατάσταση.

Σύμφωνα με ευρωπαϊκές έρευνες, πάνω από το 50% των συμβατικών ποδηλάτων που αγοράζονται παραμένουν σε μόνιμη αχρησία, ενώ αντίθετα, το 60% των ηλεκτρικών ποδηλάτων χρησιμοποιούνται 1-3 φορές την εβδομάδα και το 40% κάθε μέρα !

Ηλεκτρικό ποδήλατο γιατί γυμνάζεσαι όσο μπορείς.

Είναι γενικά παραδεκτό ότι έστω και 30 λεπτά ήπιας αεροβικής εξάσκησης την ημέρα, βελτιώνουν την φυσική κατάσταση και την ψυχική μας ευεξία.

Δυστυχώς όμως, αυτά τα 30 λεπτά άσκησης για τους περισσότερους είναι δυσεύρετα και συνεχώς αναβάλλονται για ¨κάποια άλλη φορά¨.

Με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ο καθένας μπορεί να ξανανιώσει χαρά και ελευθερία στην μετακίνηση, κάνοντας παράλληλα ήπια εξάσκηση χωρίς να καταπονεί τον οργανισμό του και να κινδυνεύει.

Αν σας γίνει συνήθεια, ακόμα και στο περίπτερο ή στο super market να πηγαίνετε καθημερινά με το ηλεκτρικό ποδήλατο, σταδιακά αποκτάτε καλύτερη φυσική κατάσταση και παράλληλα μειώνετε τα έξοδα μετακίνησης και το άγχος του παρκαρίσματος.

Η Green Motors είναι πρωτοπόρος εταιρεία εξειδικευμένη στην πώληση και υποστήριξη του ηλεκτρικού ποδηλάτου από το 2009.

Εχουμε αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία από εκατοντάδες ποδήλατα και κιτ μετατροπής που οι πελάτες  μας χρησιμοποιούν καθημερινά, εδώ και 10 χρόνια σε κάθε γωνιά της χώρας.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και επιλέξτε ένα ποιοτικό και αξιόπιστο ηλεκτρικό ποδήλατο O2Feel για πολλά χρόνια απόλαυσης και χαράς.

Για να κάνετε σωστή επιλογή διαβάστε τον Οδηγό Αγοράς Ηλεκτρικού Ποδηλάτου

error: Το Περιεχόμενο προστατευτείτε από το νόμο Ν. 4481/2017